Ετικέτες

ΑΕΠ (1) ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ (1) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (1) ΑΚΕΛ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ (1) ΑΜΥΝΑ (1) ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (2) ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ (2) ΑΝΕΡΓΙΑ (4) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (1) ΑΝΤΟΡ (1) ΑΠΕΡΓΙΑ (3) ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (2) ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (4) ΑΧΑΪΑ (1) ΒΙΒΛΙΟ (1) ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (9) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1) ΓΛΥΝΟΣ (1) ΓΣΕΒΕΕ (2) ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (4) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ (4) ΔΟΣΕΙΣ (1) ΕΒΡΑΙΟΙ (1) ΕΓΣΣΕ (2) ΕΕΤΗΔΕ (2) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (2) ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΗ (6) ΕΚΕΒΙ (1) ΕΛΕΥΣΙΝΑ (1) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (4) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (2) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (1) ΕΠΣ (2) ΕΡΓΑΣΙΑ (2) ΕΡΤ (7) ΕΣΠΑ (4) ΕΣΤΙΑΣΗ (1) ΕΤΕ (1) ΕΥΡΩΠΗ (2) ΘΕΑΤΡΑ (1) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (2) ΘΡΑΚΗ (2) ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ (1) ΚΑΜΙΝΗΣ (2) ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (1) ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ (1) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (2) ΚΙΚΙΛΙΑΣ (1) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ (2) ΚΟΜΙΣΙΟΝ (1) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (36) ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (1) ΚΥΠΡΟΣ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (2) ΜΑΝΩΛΑΔΑ (1) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (1) ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ (1) ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (3) ΜΠΑΡΟΖΟ (1) ΝΑΚΟΣ (1) ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (1) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (1) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (2) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (1) ΝΕΟΛΑΙΑ (2) ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (3) ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ (2) ΝΤΟΛΤ (1) ΞΗΡΟΤΥΡΗ (1) ΟΑΕΔ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (6) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (7) ΟΛΜΕ (4) ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (1) ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1) ΟΜΙΛΙΑ (4) ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ (1) ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (1) ΟΣΚ (1) ΠΑΙΔΕΙΑ (3) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ (3) ΠΑΝΟΥΣΗΣ (1) ΠΑΣΕΓΕΣ (1) ΠΑΣΟΚ (2) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (1) ΠΝΠ (1) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ (1) ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (1) ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ (1) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (9) ΡΕΠΟΥΣΗ (5) ΣΑΛΑΜΙΝΑ (1) ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ (1) ΣΕΒ (1) ΣΚΑΪ (1) ΣΟΙΜΠΛΕ (1) ΣΟΥΛΤΣ (1) ΣΤΕ (1) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (1) ΣΥΖΗΤΗΣΗ (1) ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ (5) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (3) ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ (1) ΣΥΡΙΖΑ (3) ΤΕΕΠ (3) ΤΖΑΒΑΡΑΣ (1) ΤΟΥΡΚΙΑ (1) ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (1) ΤΡΟΪΚΑ (1) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ (1) ΤΣΙΜΕΝΤΑ (1) ΤΣΙΠΡΑΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (3) ΥΓΕΙΑ (1) ΦΑΠ (1) ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (1) ΦΠΑ (1) ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ (1) ΧΑΛΚΙΔΑ (1) ΧΑΝ (3) ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ (2) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (12) ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ (1) ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ATHENS GAY PRIDE (1) EBU (1) EUROBANK (1) EVIMA (1) LAFARGE (1) MEGA (2)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ερωτήσεις βουλευτών της ΔΗΜΑΡ (14 – 19 Μαρτίου 2013)

Ερώτηση του βουλευτή Λάρισας Θωμά Ψύρρα σχετικά με την προέλευση των πρώτων υλών τσίπουρου με γεωγραφική ένδειξη.

Η Ερώτηση απευθύνεται στον υπουργό Οικονομικών και ζητά να υπάρξουν ρυθμίσεις ώστε να συνδέονται οι πρώτες ύλες για την παραγωγή τσίπουρου με τον τόπο προέλευσής του.


Ερώτηση των βουλευτών Σπύρου Λυκούδη και Θωμά Ψύρρα σχετικά με την εντατικοποίηση των ελέγχων στη διανομή φρούτων και λαχανικών σε σχολεία της χώρας στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος.

Οι δύο βουλευτές, μεταξύ άλλων ρωτούν σε ποιες ενέργειες θα προβούν οι αρμόδιες αρχές για σχετικά με τα περιστατικά για τη διανομή αλλοιωμένων φρούτων και λαχανικών σε σχολεία της χώρας.
  

Ερώτηση των βουλευτών Γ. Πανούση, Μ. Γιαννακάκη και Μ. Ρεπούση σχετικά με τα Ειδικά μαθήματα για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι τρεις βουλευτές ρωτούν, μεταξύ άλλων εάν υπάρχει «πρόθεση ή έστω σκέψη, για την εισαγωγή συγκεκριμένων μαθημάτων, με στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στο επίπεδο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας;»

Ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση σχετικά με την απελευθέρωση του δικαιώματος εργασίας των Απόστρατων Αξιωματικών.

Με την Ερώτηση ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, θέτει το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης της απελευθέρωσης του δικαιώματος εργασίας των Αποστράτων Αξιωματικών.
 Ρωτά, εάν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους της Κυβέρνησης για πλήρη αποδέσμευση του δικαιώματος εργασίας των Αποστράτων Αξιωματικών ή όχι; 

Ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση σχετικά με τις συνθήκες κράτησης στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής της Πέτρου Ράλλη και την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο βουλευτής ρωτά εάν είναι εν γνώσει του υπουργείου οι σχετικές καταγγελίες για τις συνθήκες κράτησης στη Διεύθυνση Αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη, βάσει των οποίων άλλωστε προέκυψε και η πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του ΕΔΑΔ;

Ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση σχετικά με τα περιστατικά ρατσιστικής βίας και βασανισμών αλλοδαπών από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ο βουλευτής επανέρχεται σε παλαιότερη Ερώτησή του, με αφορμή δημοσίευμα
(«Έθνος της Κυριακής» -25.11.2012) για την ύπαρξη καταλόγου που έχει συνταχθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με περιστατικά ρατσιστικής βίας και βασανισμών αλλοδαπών από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, επιβεβαιώνει πληροφορίες οι οποίες υπήρχαν εδώ και καιρό, τόσο για τα περιστατικά αυτά καθ’ αυτά, όσο και για τις σχέσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. με τη «Χρυσή Αυγή».
Ρωτά μεταξύ άλλων, «τι ακριβώς προτίθεται να κάνει η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον δημοκρατικό έλεγχο της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. και την εξάλειψη κάθε είδους υποψίας «συνεργασίας» μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και «Χρυσής Αυγής»; 

Ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της αυτονομίας και των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

 Οι βουλευτές Νίκος Τσούκαλης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Ασημίνα Ξηροτύρη ρωτούν εάν ο υπουργός Οικονομικών «προτίθεται να υιοθετήσει άμεσα μέτρα για τη διευκόλυνση του έργου της νεοσύστατης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων; Αν ναι πότε και με ποια μορφή;» καθώς και αν «προτίθεται να προβεί σε τροποποίηση της νομοθεσίας  για να ενισχυθούν οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα Εσόδων,  αντί της μεθόδου  της μεταβίβασης αρμοδιοτήτων από τον Υπουργό;}  

Ερώτηση των βουλευτών Β. Οικονόμου, Μ. Γιαννακάκη και Γ. Κυρίτση, σχετικά με το ύψος τον μειώσεων που έχουν γίνει στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι τρεις βουλευτές ρωτούν μεταξύ άλλων σε τι ποσό ανέρχεται τελικά κατά μέσο όρο η επιβάρυνση ανά μήνα για το 2013 (αναδρομικά από τον 8ο του 2012) για τους συνταξιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων, πώς προκύπτει αναλυτικά αυτό το ποσό και ποια η ποσοστιαία διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες συνταξιούχων;

Ερώτηση της βουλευτού Β' Πειραιά Μαρίας Γιαννακάκη σχετικά με τις διασυνδέσεις και τις κοινές δράσεις νεοναζιστών στην Ευρώπη.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, θέτει το θέμα των διασυνδέσεων των νεοναζιστικών οργανώσεων στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τις επαφές των Βαυαρών και Ελλήνων νεοναζί. Ρωτά εάν το αρμόδιο υπουργείο προτίθεται να προβεί στην έναρξη επαφών μεταξύ των δύο χωρών για την κοινή αντιμετώπιση του φαινομένου;

Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με το αίτημα του ΣΔΟΕ προς την Τράπεζα της Ελλάδος και την EΤE να του δοθούν οικονομικά στοιχεία για το διάστημα 2000 – 2012.

Ο Κ.Ε. ρωτά εάν έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο ΣΔΟΕ από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών; Εάν ναι πότε εάν όχι γιατί;
Ρωτά επίσης πόσα φυσικά πρόσωπα περιλαμβάνονται στις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο τότε Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, πόσα από αυτά έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από το ΣΔΟΕ, ποια τα αποτελέσματα των ελέγχων;

Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με την ισότιμη αντιμετώπιση των αγροτών της ανατολικής αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ρωτά εάν το αρμόδιο υπουργείο προτίθεται για την κατεξοχήν αγροτική γη (εκτός σχεδίου πόλης) της Ανατολικής Αττικής να προβλέψετε διαφορετική διατίμηση που θα επιτρέψει τον προσδιορισμό της αντικειμενικής αξίας της κατά τρόπο που να μην συντελείται αδικία εις βάρος των αγροτών της Ανατολικής Αττικής σε σχέση με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας; 

Ερώτηση των βουλευτών Μαρίας Γιαννακάκη και Γιώργου Κυρίτση σχετικά με την έρευνα που διεξήχθη μετά από καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο Κέντρο Ημέρας Λόγος – Νους.

Η Ερώτηση αφορά το Κέντρο Ημέρας «Λόγος – Νους», μία δομή που απευθύνεται σε παιδιά με αυτισμό ηλικίας 7 - 12 ετών. Οι βουλευτές ρωτούν εάν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος; Αν ναι, ποια τα αποτελέσματα αυτού; Αν όχι, σε ποιο στάδιο βρίσκεται και ποια είναι η προσδοκώμενη ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων αυτού;

Με αφορμή διαγωνισμό που έγινε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη μη συμμόρφωση της Διοίκησης του Σώματος στην απόφαση ο βουλευτής ρωτά:
Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι και σοβαροί εκείνοι λόγοι για τους οποίους μέχρι σήμερα και μετά την πάροδο δύο και πλέον ετών, δεν έχετε συμμορφωθεί σε δικαστική απόφαση, γεγονός που συνιστά σιωπηρή άρνηση εκτέλεσης  απόφασης του ΣτΕ ; 
Ο βουλευτής περιγράφει ρύθμιση που οδήγησε στην αδικία να μην μπορούν οι Συμβολαιογράφοι να ακολουθήσουν το Ειρηνοδικείο τους, παρότι οι Ειρηνοδίκες, οι υπάλληλοι δικαστηρίων, οι δικηγόροι και οι πολίτες ακολούθησαν αυτό, με επακόλουθο να μην υπάρχει στην πράξη αντικείμενο εργασίας των συγκεκριμένων Συμβολαιογράφων και οι ίδιοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση σχετικά με την μετεγκατάσταση του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Ο βουλευτής ρωτά μεταξύ άλλων εάν «υπάρχουν σκέψεις για χρήση διαφορετικού χώρου για τη μετεγκατάσταση του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται ο χρόνος άφιξής τους στους τόπους  βομβιστικών περιστατικών και να μην προκληθούν  επιπλέον πάσης φύσεως επιχειρησιακά προβλήματα;»
Ο βουλευτής ρωτά εάν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους του Υπουργείου να εξετασθεί η περίπτωση ισχύος μεταβατικών διατάξεων για την εφετινή σχολική χρονιά, λόγω της καθυστερημένης ενημέρωσης μαθητών και γονέων για το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια;
                                                                                   
Ερώτηση της βουλευτού Β' Πειραιά Μαρίας Γιαννακάκη σχετικά με την επανασύσταση της έδρας Εβραϊκών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η βουλευτής ρωτά «τι απάντηση θα δώσει στο επίσημο αίτημα του ΑΠΘ για την επανασύσταση της έδρας Εβραϊκών Σπουδών, που καταργήθηκε από την δικτατορία του Μεταξά, και που υποστηρίζεται και από το Δήμο Θεσσαλονίκης;»
 Οι βουλευτές ρωτούν τα αρμόδια υπουργεία σε ποιες ενέργειες θα προβούν στην κατεύθυνση αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου ώστε να μην καταβάλλεται μισθοδοσία σε όσους υπαλλήλους έχουν καταδικαστεί για διαφθορά, για ποινικά αδικήματα που αφορούν βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, ως ατιμωτικά ή προσβάλλοντα το δημόσιο αίσθημα και τα κοινωνικά ήθη καθώς επίσης τι θα πράξουν ώστε να υπάρξει διασφάλιση ότι καταδικασθέντες για ποινικά αδικήματα δημόσιοι υπάλληλοι ή λειτουργοί δεν θα επιστρέφουν στις θέσεις τους ή σε άλλες θέσεις του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ;

Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα της Μονάδας Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ‘Αττικόν’. Οι βουλευτές Σ. Λυκούδης, Κ. Μάρκου και Γρ. Ψαριανός ρωτούν σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε: α. να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό β. να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της συγκεκριμένης μονάδας και να σταματήσει η περαιτέρω απαξίωσή της σε μια χρονική περίοδο, όπου οι πολίτες επανέρχονται στο δημόσιο σύστημα υγείας;  
Ερώτηση των βουλευτών Μαρίας Γιαννακάκη και Βασίλη Οικονόμου σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των αντιρρησιών συνείδησης. Οι βουλευτές ρωτούν εάν η Ελλάδα σκοπεύει να σεβαστεί τις Διεθνείς υποχρεώσεις της και να σταματήσει να παραβιάζει τα δικαιώματα των αντιρρησιών συνείδησης;

Η βουλευτής ρωτά το υπουργείο Παιδείας εάν έχει γνώση του τι συμβαίνει με τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των πανεπιστημίων, των ερευνητικών κέντρων στις διεθνείς ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες;

Οι βουλευτές ρωτούν εάν προτίθεται το υπουργείο να εκδώσει νέα υπουργική απόφαση η οποία θα διαχωρίζει και θα διασαφηνίζει τα αντίστοιχα καθήκοντα για κάθε μια από της παραπάνω θέσεις , σύμφωνα με τα ισχύοντα σε όλα τα δημόσια δημοτικά σχολεία;

Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την προετοιμασία της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Οι βουλευτές Γ. Κυρίτσης, Θ. Ψύρρας και Γρ. Ψαριανός σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για να διασφαλίσει την επιτυχή προετοιμασία και διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης; 

Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κλείσουν δεκάδες συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο Δήμο Μεγάρων. Ο βουλευτής ρωτά εάν υπάρχει πρόθεση να ανασταλούν όλες οι σχετικές αποφάσεις σχετικών διαδικασιών αδειοδότησης των συγκεκριμένων επιχειρήσεων;             

Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, για την χρηματοδότηση του έργου άρδευσης του κάμπου του Δήμου Λαυρεωτικής από το ΕΠΠΕΡΑΑ. Ρωτά εάν θα χρηματοδοτηθούν τα δύο ώριμα και αναγκαία έργα που έχει προτείνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής από το ΕΠΠΕΡΑΑ καθώς και πότε εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες και θα ξεκινήσουν τα έργα.
  
Ερώτηση των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα και Τρικάλων Γιώργου Κυρίτση, σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ρωτούν εάν το υπουργείο Υγείας προτίθεται να καλύψει άμεσα τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό; Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης για την εξασφάλιση της κατάλληλης λειτουργίας του νοσοκομείου αλλά και των πρόσθετων πόρων;

Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με τα πρόβλημα της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών. Ο βουλευτής ρωτάει σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η εγκληματικότητα στο Δήμο Αχαρνών και να επιστρέψει το αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.